LARIFICATION UEST RESPONSE

RE: Clarification R No.]

The below Query/Clarification Request was received during the Pre-Bid Meeting:

Q: Bidder asked, in terms of the Bill of Laden whether the date of loading is the date
from the refinery? Or the date loaded if you have it stored? Reference was made to
Schedule B- Conditions of Bidding, Clause 2.4.5 Effective Date Jor Applied Base Cost
(pg. 8 of 19).

Please note the below response:

R: The loading date is the date at which the product was transferred to the Supplier’s tankers
from the Refinery

End of Response
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